Novicom představil svá řešení na 22. ročníku ISSS v Hradci Králové

Home/ Tiskové zprávy / Novicom představil svá řešení na 22. ročníku ISSS v Hradci Králové
Novicom představil svá řešení na 22. ročníku ISSS v Hradci Králové
11. 4. 2019

V kongresovém centru Aldis, v Hradci Králové, skončil 2. dubna odpoledne již 22. ročník dvoudenní konference ISSS/V4DIS, zaměřený na informatizaci veřejné správy, implementaci moderních ICT technologií do tohoto segmentu a celkovou digitalizaci společnosti. Konference ISSS 2019 přilákala tentokráte více než 2200 návštěvníků.

Novicom na ISSS 2019

V pondělí 1. 4. 2019 dopoledne proběhlo slavnostní zahájení v duchu digitálních služeb pro občany. Zúčastnila se ho celá řada osobností politického života. Program konference byl nabitý 200 prezentacemi, diskuzemi a pracovními setkáními a ve výstavním sektoru se prezentovalo přes 100 institucí a firem.

Novicom na ISSS 2019

V úterý dopoledne proběhl ve Velkém sále rozsáhlý blok věnovaný kybernetické bezpečnosti. Za Novicom přispěl s přednáškou obchodní ředitel, Jindřich Šavel. Téma jeho prezentace bylo „Jak eliminovat rizika spojená s provozem nedůvěryhodných zařízení v síti“. Celý dopolední blok uzavřela panelová diskuse za účasti většiny přednášejících.

Novicom na ISSS 2019, přednáška Jindřich Šavel

Novicom na ISSS 2019

Novicom představil svá bezpečnostní řešení kromě přednášky i na svém stánku v přízemí. Vedle integrovaného DDI/NAC nástroje AddNet zde letos poprvé prezentoval i BVS – Business Visibility Suite – nástroj pro přehlednou vizualizaci síťových komunikací a modelování souvislostí business služeb s IT infrastrukturou.

Novicom na ISSS 2019

Během konference ISSS/V4DIS 2019 proběhlo opět vyhlášení výsledků oblíbených soutěží. Ocenění Český zavináč 2019 za významný přínos v rozvoji digitální společnosti v Evropské unii obdržela eurokomisařka Věra Jourová, a to již v neděli 31. března 2019 v Klicperově divadle na VIP setkání. V pondělí se pak konalo vyhlášení celostátního kola soutěže JuniorErb, dále tradiční workshop soutěží Zlatý erb a ZlatyErb.sk a také vyhlášení soutěže Biblioweb 2019.

Následující 23. ročník konference ISSS se bude konat ve dnech 20.–21. dubna 2020, opět v kongresovém centru Aldis v Hradci Králové.